22.5 C
Nea Penteli
25/09/2023
neapenteli.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ- ΤΕΤΑΡΤΗ 20 /9/23, ΩΡΑ 8.00 ΜΜ

Th3Rem200923c (1)
Κοινοποίηση

Μετά τα όσα, δυστυχώς, ζήσαμε τους τελευταίους δύο μήνες,  είμαστε πίσω με ανεξίτηλες όμως τις πληγές που μας άφησαν οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες.

Είμαστε πίσω!  τα σχολειά μας άνοιξαν!  και τα παιδιά/εγγόνια μας βρέθηκαν και πάλι στους γνώριμους και αγαπημένους τους χώρους, στους συμμαθητές τους και στους εκπαιδευτικούς  που τόσο στερήθηκαν με την πανδημία.   

Είχαμε ανακοινώσει στο τελευταίο τεύχος του “Γραπτού Λόγου” μας ότι είχαμε προγραμματίσει από την άνοιξη μια μουσική παραμυθο-παράσταση,  που αρχικά ήταν να γίνει τον Ιούνιο,  αλλά που οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν.

Η παράσταση *

  «Μαύρο μου χελιδόνι” θα πραγματοποιηθεί στις   20 Σεπτεμβρίου 2023», ώρα  20:00

στο Ευριπίδειο Θέατρο της Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι με 

Παραμύθια και Τραγούδια

Παναγιώτης Τερζάκης & Εύη Γεροκώστα

Σύλλογος Προστασίας της Ρεματιάς Πεντέλης- Χαλανδρίου 

Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου- Νύχτες Αλληλεγγύης 2023

*   Η παράσταση έχει ενταχθεί στο Φεστιβάλ Ρεματιάς- Νύχτες Αλληλεγγύης 2023″ (σελ. 43 του προγράμματος)σε συνεργασία με το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου  και στις δύο φθινοπωρινές εκδηλώσεις του 3ου Festival Hidrant του Αδριάνειου Υδραγωγείου   σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας του προγράμματος UIA στην οποία συμμετέχει ο σύλλογός μας. 

 Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, αλλά 

 ΣΥΓΚΕΝΤΡΏΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ (τσάντες, κασετίνες, μολύβια, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές κλπ) για τα παιδιά των πλημμυροπαθών  που είδαν  “τη γη ” τους να χάνεται κάτω από τα πόδια τους.  

 Λίγα λόγια για την παράσταση 

Ιστορίες και τραγούδια μαγείας, αγάπης, αναζήτησης, νόστου. Ιστορίες και τραγούδια για τη Φύση. Η βαθιά, δυναμική φωνή του Παναγιώτη Τερζάκη και η συναρπαστική αφήγηση της παραμυθούς Εύης Γεροκώστα με τη συνοδεία της λύρας και των κρουστών γίνονται  οδηγός σε ένα μουσικό ταξίδι μέσα από τρυφερούς σκοπούς και παραδοσιακές μελωδίες από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο. Ένα ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ…

Μουσικοί : 

Γιώργης Βροντινάκης, λύρα, λαούτο

Νάνσυ Αγγελάκη, κρουστά

Η παράσταση απευθύνεται σε μικρά και μεγάλα παιδιά (8 -88 ετών) και έχει διάρκεια 90′.

Σας περιμένουμε λοιπόν σε μία βραδιά παραμυθίας και μουσικής για μεγάλα παιδιά και ενήλικες. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε σύμμαχο τον καιρό αυτή τη φορά! 

Και μην ξεχάσετε τα παιδιά των πλημμυροπαθών!!

Καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με ινδιάνικες ιστορίες, αποχαιρετούμε το καλοκαίρι με παραδοσιακά τραγούδια από την Ελλάδα και την Αμερική δίπλα στη Ρεματιά μας.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση!! 

Με εκτίμηση,

Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεκίνησε η σύνταξη της μελέτης για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Πεντέλης. Δήμητρα Κεχαγιά: Βάζουμε τέρμα στην ομηρία των συμπολιτών μας. Το 2025 η Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης θα έχει σύγχρονο τοπικό πολεοδομικό σχέδιο

admin

Σε ρόλο Στρατηγείου η λειτουργία του Δήμου Πεντέλης

ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣH | 05-09-23 B Μέρος, Δ. Παπακωνσταντίνου

admin